FROKOST

April
12 til 14

LANDGANGSBRØD

Vores fortolkning af klassikeren serveret på et 30cm langt friskbagt vesterhavsrugbrød.
Herpå anrettes fire lokale, og gerne økologiske råvare.

1.
Håndpillede Nordsø rejer
Med salatcreme

2.
Koldrøget Fanø laks
Med citron confit

3.
Høns fra Varde Ådal Lam
Med Fanø skinke

4.
Jernved mejeri Kongeå chili ost
Med hybenchutney

220kr

PÅSKEFROKOST

Delevenlig & serveres til hele bordet
fra d. 17/4 til og med d. 21/4



Syrnet kartoffelbrød
Smør kultur

Nordsø rejer
Brødflager | Salatcreme

Varde Ådals Lam som krebinet
Akvavit syltet glaskål | Portvins sauce

Mælkechokolade
Krydderkage | Bananis

350kr

LETTE RETTER

Salat og grønt fra Lunde
Bælgfrugt | Sprød rug

120kr

Marineret sild på dåse
Ramsløg | Karrysalat

110kr

KELLERS KONDITORI

Flødebolle
Hindbær | Marcipan

28kr

Dagens konditorkager
Spørg din tjener eller se kagemontre

Fra 58kr