FROKOST
April
12 til 14
LANDGANGSBRØD
Vores fortolkning af klassikeren serveret på et 30cm langt friskbagt vesterhavsrugbrød.
Herpå anrettes fire lokale, og gerne økologiske råvare.
1.
Håndpillede Nordsø rejer
Med salatcreme
2.
Koldrøget Fanø laks
Med citron confit
3.
Høns fra Varde Ådal Lam
Med Fanø skinke
4.
Jernved mejeri Kongeå chili ost
Med hybenchutney
220kr
PÅSKEFROKOST
Delevenlig & serveres til hele bordet
fra d. 17/4 til og med d. 21/4
Syrnet kartoffelbrød
Smør kultur
Nordsø rejer
Brødflager | Salatcreme
Varde Ådals Lam som krebinet
Akvavit syltet glaskål | Portvins sauce
Mælkechokolade
Krydderkage | Bananis
350kr
LETTE RETTER
Salat og grønt fra Lunde
Bælgfrugt | Sprød rug
120kr
Marineret sild på dåse
Ramsløg | Karrysalat
110kr
KELLERS KONDITORI
Flødebolle
Hindbær | Marcipan
28kr
Dagens konditorkager
Spørg din tjener eller se kagemontre
Fra 58kr