AFTENSMAD

April
18 til 21

RUDIMENTÆR MENU

Bestilles til hele bordet - Sidste bestilling kl. 20:30 

3-retters menu
Sammensat af årstiden og køkkenet

400kr

3 glas afstemt vinmenu

300kr

PIT I GRETE MENU

Bestilles til hele bordet - Sidste bestilling kl. 20:00

Snacks & Bobler

Syrnet kartoffelbrød

Nordsø rejer

Varde Ådal Lam

Mælkechokolade

Vestjyske oste

Afstemt vinmenu

Petit Four

La Cabra Filter kaffe & te

Isvand m/u brus på karaffel

1100kr

SNACKS

En god start med et glas bobler
Tre slags velkomst snacks | Crémant

198kr

Nicoise oliven

48kr

Saltede og røgede mandler

40kr

FORRETTER

Håndpillede Nordsø Rejer
Brødflager | Salatcreme

138kr

Taskekrabbe fra Hvide Sande
CF 48% | Grønne æbler

150kr

Vestjysk Charcuteri (God for 2)
Skinke | Pølse | Surt & Sødt

270kr

HOVEDRETTER

Grillet slikporre fra Lunde
Basquaise | Anicia

200kr

Varde Ådals Lam
Akvavit syltet glaskål | Portvins sc.

240kr

(Alternativ til lam =
Kulmule fra Vesterhavet
)

OST & SØDT

3 gode Vestjyske oste
Rugknas | Hyben

130kr

Mælkechokolade
Krydderkage | Bananis

118kr