
AFTENSMAD
April
18 til 21
RUDIMENTÆR MENU
Bestilles til hele bordet - Sidste bestilling kl. 20:30
3-retters menu
Sammensat af årstiden og køkkenet
400kr
3 glas afstemt vinmenu
300kr
PIT I GRETE MENU
Bestilles til hele bordet - Sidste bestilling kl. 20:00
Snacks & Bobler
Syrnet kartoffelbrød
Nordsø rejer
Varde Ådal Lam
Mælkechokolade
Vestjyske oste
Afstemt vinmenu
Petit Four
La Cabra Filter kaffe & te
Isvand m/u brus på karaffel
1100kr
SNACKS
En god start med et glas bobler
Tre slags velkomst snacks | Crémant
198kr
Nicoise oliven
48kr
Saltede og røgede mandler
40kr
FORRETTER
Håndpillede Nordsø Rejer
Brødflager | Salatcreme
138kr
Taskekrabbe fra Hvide Sande
CF 48% | Grønne æbler
150kr
Vestjysk Charcuteri (God for 2)
Skinke | Pølse | Surt & Sødt
270kr
HOVEDRETTER
Grillet slikporre fra Lunde
Basquaise | Anicia
200kr
Varde Ådals Lam
Akvavit syltet glaskål | Portvins sc.
240kr
(Alternativ til lam =
Kulmule fra Vesterhavet)
OST & SØDT
3 gode Vestjyske oste
Rugknas | Hyben
130kr
Mælkechokolade
Krydderkage | Bananis
118kr