
ARRANGEMENTER
Italiensk vinaften
Italiensk vinaften på Kellers Badehotel & Spisehus
Torsdag den 16.3.2023 kl.18.30
”Piemonte VS. Toscana”
Vi får denne aften besøg af Vinkonsulent Michel Danino fra Adriat Vinimport, som vil guide os igennem ialt 6 vine fra Piemonte & Toscana.
Pris pr. Person 995,-
Inkl. 4 serveringer & 6 glas vin
Bord bestilling på mail: kellers@kellersbadehotel.dk
Beaujolais Nouveau
Beaujolais Nouveau
Torsdag den 17.november fra kl.18.00
Den 3.torsdag i november kan man på Kellers Badehotel smage en lille bid af Frankrig,
for her lander årets Beaujolais Nouveau i Fanø Bad.
Det fejrer vi med 3 fransk inspirerede retter og Selvfølgelig sprød vin i glasset fra Beaujolais.
Menu
Snacks
Bouillabaisse - torsk - rouille
2020 Chäteau des Jacques, Beaujolais, Clos de Loyse
Confiteret andelår - stegt kartoffel - syltet kål - sauce
2018 Domaine Bonne Tonne, Morgon Les Charmes
2022 Jean-Marc Lafont, Beaujolais Nouveau, Ephémère
Creme brûlée - sorbet
***
Pris pr. person kr.575-
Inkl. Snacks - 3 retter - 3 glas vin
Bestil bord til en hyggelig aften.
Mail:kellers@kellersbadehotel.dk
Tlf: 75 16 30 88.
(Vi holder ferie fra den 23.oktober til og med den 10.november
- så benyt venligst mail i dette tidsrum)
Tysk vin aften onsdag den 8. juni kl.18.30
Tysk vinaften på Kellers Badehotel 8.juni kl.18.30
Vi får denne aften besøg af Nik Weis, som er 3.generation på familie vingård St. Urbans-Hof i Mosel. Nik er uddannet ønolog og har sine 2003 drevet vingården på egen hånd - han vil denne guide os igennem et udvalg af sine vine.
Snack
2020 Schiefer Riesling, Mosel
Hvide asparges - brunet smør - luftig mayo
2020 Pinot Noir Rosé, Mosel
Røget torsk - nye kartofler - vallesauce – løvstikke
2020 Riesling, Goldtröpfchen Grosses Gewächs, Mosel
Stegt fisk - ærter francaise - muslingesauce
2018 Riesling, Bockstein Grosses Gewächs, Mosel
Gåse bryst - grønne asparges - nye løg
2019 Pinot Noir, Mosel
Creme caramel - rabarber - flødeis
2019 Riesling, Goldtröpfchen, Auslese Black Label, Mosel
Pris pr. person 995,- inkl.
Snacks - 5 retters aftenmenu - 6 glas vin
Italiensk aften
Pris pr. person 595,-
(Inkl. prosecco & snack - 3 retter - 3 glas vin)
MENU
Prosecco & Snacks
Fascino Organic, Prosecco DOC
*
Svamperavioli - spinat - modnet parmesan
2018 Alfiero Boffa, Gavi di Gavi, Piemonte
*
Oksemørbrad - stegt polenta – gremolata
2016 Fonterutoli – Gran Selezione, Toscana
*
Tiramisu - kokossorbet
Marsala Vecchioflorio Dolce, Sicilien
Beaujolais Nouveau aften
Beaujolais Nouveau aften
I en tid hvor man ikke kan komme ud i verden må verden komme til Fanø for en enkelt aften. Den 3. torsdag i november kan man på Kellers Badehotel smage en lille bid af Frankrig, for her lander årets Beaujolais Nouveau på Fanø Bad.
Det fejre vi med 3 franske rette og selvfølgelig sprød vin i glasset fra Beaujolais.
MENU:
Snacks & Bobler
Bouillabaisse - torsk - rouille
2018 Château des Jacques, Beaujolais, Clos de Loyse
Confit af and - svampe - valnød
2015 Château des Jacques, Morgon - Côte du Py
2020 Jadot Beaujolais-Villages Primeur
Creme brûlée - sorbet
Caprice de Lune Rosé, Beaujolais
Pris pr. person 495,-
Bobler & snack - 3 retter - 4 glas vin
BEMÆRK:
Så bestil bord til en hyggelig aften. BEMÆRK at der vil være begrænset pladser.
Mail: kellers@kellersbadehotel.dk - tlf: 75 16 30 88.
(Vil holder ferie indtil den 6. november- så benyt venligst mail indtil da)
Aftenen vil naturligvis blive afviklet efter gældende regler og hensyntagende.

BADEHOTELLETS JULEBORD
BADEHOTELLETS JULEBORD
(Serveres fra den 13.11.2020)
1.SERVERING
Hvide sild - Æg - æbler - karry
Stegte sild - syltede løg - kapers
Sprød fisk - dild mayo - syltet agurk
2.SERVERING
Kongeå kylling - svampe - bacon - confiteret tomat
Rilette af and - sylt - grov sennep
Glaseret øko gris - rødkål
3.SERVERING
Jule dessert
Pris pr. person kr. 285,-
(For oplevelsens skyld, kan menuen kun vælges af hele bordet)
AFTEN:
KAN SERVERES OM AFTENEN MOD FORUDBESTILLING TIL KR.385,-/PERSON
(skal vælges af hele bordet)
TAKEAWAY
KAN BESTILLE SOM TAKEAWAY TIL KR. 285,-/PERS.
SKAL BESTILLES SENEST DAGEN FØR - SKAL AFHENTES SENESTE KL. 16.00
Italiensk vin aften
Italiensk vin aften
Torsdag d.6.februar kl 18.30
———————————————————————
Så er der atter engang vin aften med langbords middag på Kellers Badehotel. Vi får denne aften besøg af vin importør Kim Langeskov fra Vinova i Horsens. Kim og hans kompagnon Martin har udelukkende vine fra små og mellemstore vinbønder i Europa. De sætter begge en ære i at få et indgående kendskab til vinen, dens historie og folkene bag den - inden den får plads i deres sortiment. Kim vil denne aften præsentere jer for et lille udvalg af deres italienske sortiment.
———————————————————————
Bobler - snacks
2018 Silvano Follador, Prosecco Superiore Brut Nature
Hummer - blomkål - syltet tomat - parmasan
2018 Antonio Camillo, Vermentino
Stegt kuller - persille - gremolata - sauce med citron
2016 Azienda Agricola Possa, Cinque Terre Bianco
Harekroketter - sønderjysk hvidkål - svampe
2017 Castello di Verduno, Basadone Peleverga di Verduno
Gråand - røget kålrabi - perleløg - radicchio
2017 Uccelliera, Rosso di Montalcino
Syltede rabarber - mælkechokolade - sorbet
2018 Accornero, Malvasia Casorzo "Brigantino"
———————————————————————
Pris pr. person kr. 795,- inkl.
Bobler & snacks - 5 retter aftenmenu - 5 retters vinmenu
*
Overnatning inkl. morgenmad kr. 700,-/pers.
———————————————————————
Reservation på mail: kellers@kellersbadehotel.dk

Nytårsmiddag på Kellers Badehotel
Slut året af med en nytårsmiddag der byder på champagne, snacks, 5 retters menu med ledsagende vine samt Kaffe & kransekage. (Bordreservation nødvendig)

Jul på Kellers Badehotel
Vi serverer julemad fra fredag d. 15. november kl. 18.00 og frem til jul. Til frokosten kan vi tilbyde Julebordet i 3 serveringer - dette kan også mod forudbestilling serveres om aftenen. Efter kl. 18.00 vi vores 3 eller 5 retters julemenu med eller uden vinmenu.