Mortensaften
Mortensaften på Kellers Badehotel 🍂
Mortensaften er en gammel dansk tradition, hvor vi samles om sprødstegt and. 
Ifølge sagnet gemte Sankt Morten sig i en gåsesti for at undgå at blive biskop – men gæssene skræppede op, og derfor spiser danskerne gås eller and den 10. november.
I år inviterer vi for første gang til Mortensaften i Stuen th. 
Her kan du nyde klassiske danske smage med et lille twist, hyggelig stemning ved havet og en aften, der forbinder historie, tradition og badehotelhygge.
MENU
Jordskokkesuppe toppet med rigeligt chips
***
Sprød confiteret andelår
Kirsebærkogt rødkål
Sydesalt brunede kartofler 
Smørkogte små kartofler fra Doverholm
Syltet agurk med dildskærm
Andesovs med tyttebær 
Rosenkålssalat med brunet smør vinaigrettes 
***
Portvinsbagte figner med honning is
500 per person.
        
      
      Beaujolais nouveau - vinens svar på J-dag
Beaujolais nouveau aften
MENU
Salade chèvre chaud (Salat med gedeost)
***
Cassoulet med confiteret and, hvide bønner, fanø pølser, svinekæber og sauerkrout
***
Pæretærte med vaniljeis
3-retters menu og Beaujolais ad libitum 
(Indtil der ikke er mere..)
700 per person
Beaujolais Nouveau er en rødvin lavet på Gamay-druen fra den franske Beaujolais-region. Den er kendt for at være en "vin de primeur", hvilket betyder, at den frigives til salg kort efter den er lavet, typisk kun få uger efter høsten, den frigives altid den tredje torsdag i november.
        
      
      Julefrokost på Badehotellet
Julefrokost på Badehotellet
I år inviterer vi til julefrokost på Kellers Badehotel, her serveres julefrokosten som social dining i 5 serveringer.
En stemningsfuld aften, hvor I deler bordets glæder og får vores fortolkning af de klassiske julefavoritter – med et strejf af badehotellets køkken og kærlighed til råvarerne.
Her er plads til hygge, latter og gode snakke – lige som en julefrokost skal være.
Book bord til årets julefrokost og lad os skabe en mindeværdig aften sammen.
        
      
      Winemakers Dinner - Thomas Kahlenberg
WINEMAKERS DINNER 02
Kom til Winemakers Dinner på Kellers Badehotel og mød Thomas Kahlenberg der til dagligt driver Kahlenberg og Christiansen vinimport firma.
Den tidligere landsholdsspiller fik øjnene op for vin, da han som 22-årig rejste fra Brøndby til Auxerre i Frankrig. Den interesse har banet vejen for vin-virksomheden. Hvor han og hans partner Maria sælger vine de kun selv vil drikke.
Thomas byder ind med 5 fantastiske italienske vine mens Kellers disker op med 5 bestøvlede favoritter.
MENU
Bruschetta al Tartufo (bruschetta med trøffel)
***
Carpaccio de calamaro (blæksprutte carpaccio)
***
Ravioli di zucca (græskar ravioli)
***
Osso buco alla milanse med gnocchi
***
Tiramizu alla Kellers
5 RETTER & 5 GLAS VIN - 1200
Julens boble brunch
Julens boble brunch
Julen er hjerternes og hyggens tid – og hvad er mere oplagt end at samle familie og venner til en festlig brunch ved havet?
På Kellers Badehotel byder vi indenfor til en overdådig juleinspireret brunch, hvor klassiske jule indslag møder vores badehotel-stemning.
Hele herligheden nydes med et glas sprudlende bobler – den bedste medicin mod julestress og lange ønskelister. Og skulle nerverne alligevel kræve mere, kan der heldigvis fyldes op i glasset.
Så kom i julestemning, mærk roen ved havet og forkæl jer selv med en brunch fyldt med hygge, nærvær og festlige bobler.
MENU
FADET
Lun havregrød med saltkaramel og æbler
Frisk frugt
Ymer med sprød rug
Fanø laks med julesalat
Slagter Christiansen pølse og skinker
Små gulerødder med top
Kandiserede kastanjer
Trøffelbagt brie
Henkogt bærkompot med kanel
Fanø honning
Smør med sydesalt
Sønderho æggekage med bacon og porre
FRA EGET BAGERI
Friskbagt morgenbrød
Vesterhavs rugbrød
Ølkage med julekrydderier
I GLASSET
Valgfri kaffe eller the ad libitum
Udvalg af hjemmelavede juicer og safter
Fanø vand m/u brus
Domaine Hurst, Cremant d’Alsace Brut Nature
320 per person
Nytårsaften på Badehotellet
Velkommen til Nytår på 
Kellers Badehotel
Tag afsked med det gamle år og byd 2026 velkommen i stemningsfulde omgivelser på Fanø.
I restaurant Stuen th. begynder aftenen kl. 18.30 med et glas sprudlende champagne og små indbydende hapsere.
Herefter følger en sublim 5-retters nytårsmiddag, skabt af vores køkken med kærlighed til sæsonens bedste råvarer og ledsaget af en nøje udvalgt vinmenu. 
Aftenen afrundes med kaffe og petit fours – og når klokken slår midnat, fejrer vi Nytåret sammen på terrassen med champagne og hjemmebagt kransekage.
Nytårsophold med overnatning samt nytårsmiddag er udsolgt.
Send en mail på info@kellersbadehotel.dk for at komme på venteliste.
MENU
Snacks & Bobler
***
Pocheret østers fra Vadehavet med agurk, dild og caviar
***
Hummerbisque med Læsø jomfruhummer, fennikel og syrlig æble
***
Vesterhavs pighvar med persille, selleri og champagne-hollandaise
***
Oksemørbrad af dansk kødkvæg med vinterurter, trøffel pommes anna og sauce Bordelaise
***
Chokolade fondant med passionsfrugt sorbet og glimmer
***
Kaffe & petit fours
***
Hjemmebagt kransekagetoppe & Champange
7 RETTER & 7 GLAS - 2000
        
      
      Winemakers Dinner - Alsace & Loire med VINOVA
WINEMAKERS DINNER 01
Kom til vinsmagning på Kellers Badehotel og mød Kim Langeskov.
Udover at Kim er udannet tjener og sommelier på Falsled Kro, og efterfølgende været på mange restauranter herhjemme og i udlandet. 
Til dagligt sidder Kim nu med salg til restauranter i hele Danmark for Vinova. 
Kim tager os på en rundtur i spænde vine fra Alsace til Loiredalen mens Kellers står for maden.
MENU
Cru Clisson Muscadet 2019, JEREMIE HUCHET (LES BÊTES CURIEUSES) 
Vadehavs østers au natural og i bloody marry 
***
Riesling Vieilles Vignes 2022 MG, DOMAINE HURST, TÜRCKHEIM
Tarte flambee med løg og tør saltet bacon fra slagter Christiansen
***
Vouvray Demi-Sec 2022, DOMAINE DU CLOS NAUDIN, VOUVRAY
Foie gras terrine med 3 slags peber, pærer chutney og brioche 
***
Vingt Lieux Dits, Bourgueil 2022, DOMAINE DU BEL AIR, BOURGEUIL
Coq au riesling braiseret kylling i flødesovs med svampe, karotter og kartofler fra Niels
***
Menetou-Salon Rouge 2022, DOMAINE PHILIPPE GILBERT, MENETOU-SALON
Franske AOP oste med figner og flager
***
Côteaux du Layon SGN 2010, DOMAINE PHILIPPE DELESVAUX, ANJOU
Michaud's Gateau Marcel med vaniljeis og appelsin
6 RETTER & 6 GLAS VIN - 1300
        
      
      
        
      
      
        
      
      
        
      
      
        
      
      Farsdag
Far, en der støtter, guider, opmuntrer og inspirerer dig. Fantastisk til at dræbe edderkopper og fortælle dadjokes - kom og fejr ham på Kellers Badehotel.
Tag din far under armen og få 15% rabat i restauranten samt på ophold denne dag.
Englefædre får selvfølgelig også 15%
        
      
      Terrassen åbner
Rosé og rejer – sommerens smag på badehotellet
Del en lørdag med os, hvor smagen af sommer og en stemningsfuld atmosfære går hånd i hånd. 
Hos Kellers Badehotel inviterer vi dig til en mindeværdig oplevelse. 
Smag på sommeren.
Med pil-selv-rejer og skøn terrasse rosé fra La Croix Belle, der vil få dine smagsløg til at danse.
Lækker musik og sommerstemning 
Vi skruer op for de bløde toner og skaber en afslappet, men festlig atmosfære med Steffen Schulz. Steffen er sanger-sangskriver med rødder i det Sønderjyske, mere præcist- Løgumkloster. 
Steffen synger på dialekt og rigsdansk og hans sange er både melankolske, humoristiske, lige-ud-af-landevejen og eftertænksomme.
Steffen bl.a. spillet på Jelling musikfestival, Kløften Festival, Hagge’s i Tønder og på Tønder Festival.
Reservation 
Det er muligt at reservere bord til kl. 12:00 eller 14:00 og så er bordet jeres i 2 timer. 
Vi har enkelte walk-in borde som ikke kræver reservation, så skulle vi være udsolgt kan man være heldig, men vi anbefaler at booke bord da vi har begrænset siddepladser. 
Smag på sommeren – Menu
Friskbagt kuvertbrød
Økologisk smør
Halvt kilo pil-selv-rejer
Ramsløg mayonnaise
Et glas rosé
Har du lyst til endnu et glas eller en anden forfriskning? Vores bambus bar byder naturligvis på ekstra drikkevarer, som kan købes på dagen.
280kr per person.
        
      
      Morsdag
En mor er en der kan erstatte mange, men som ingen andre kan erstatte.
Fejr din mor på Kellers Badehotel.
Tag din mor under armen og få 15% rabat i restauranten samt på ophold denne dag.
Englemødre får selvfølgelig også 15%
        
      
      Earth Day
Det er International “Earth Day” så vi nørder og slår lidt mere på tromme for bæredygtigte initiativer.
Vores top-3 liste til at fejre vores smukke jord på Kellers Badehotel
Køb vores bi-frø pakke og plant blomster de Danske bier elsker.
(19 arter er uddøde og 35 mere er i kritisk tilstand)Snup vores strandkurv og saml affald på jeres strandtur.
Hvis du bor hos os, så spring den daglige rengøring over, og modtag vores Skånebrik i bytte som kan indløses til en drink i baren.
        
      
      
        
      
      En time til naturen
Vi dedikerer i fælleskab denne aften til naturen, ved i fællesskab at slukke lyset i restauranten, balsalen og pejsestuen mellem kl. 19 og 20.
Selvom dette kun er en lille dråbe i det store hav, er sådanne små handlinger med til at øge bevidstheden om vores daglige energiforbrug.
Har du/i lyst til at give endnu mere til naturen denne dag har vi følgende forslag
Snub vores strandkurv og sammel plastik på stranden
Køb vores bi-frø pakke og plant blomster de Danske bier elsker. (19 arter er uddøde og 35 mere er i kritisk tilstand)
Bestil vores vegetar og/eller bæredygigt fiske ret og belast derved naturen mindre end kød produktionen
Hvis du bor hos os, så spring den daglige rengøring over, og få vores Skånebrik som kan indløses til en drink i baren
        
      
      Velkommen indenfor
Vi slår dørene op den 1. Marts 2025 og ser frem til at velkomme naboer, venner, levrandøre, gæster, og familie til bobler, og lækkerier fra køkkenet.
Vi håber at se mange af jer!