Mortensaften
nov.
10.

Mortensaften

Mortensaften på Kellers Badehotel 🍂

Mortensaften er en gammel dansk tradition, hvor vi samles om sprødstegt and.
Ifølge sagnet gemte Sankt Morten sig i en gåsesti for at undgå at blive biskop – men gæssene skræppede op, og derfor spiser danskerne gås eller and den 10. november.

I år inviterer vi for første gang til Mortensaften i Stuen th.
Her kan du nyde klassiske danske smage med et lille twist, hyggelig stemning ved havet og en aften, der forbinder historie, tradition og badehotelhygge.

MENU

Jordskokkesuppe toppet med rigeligt chips

***

Sprød confiteret andelår
Kirsebærkogt rødkål
Sydesalt brunede kartofler
Smørkogte små kartofler fra Doverholm
Syltet agurk med dildskærm
Andesovs med tyttebær
Rosenkålssalat med brunet smør vinaigrettes

***

Portvinsbagte figner med honning is

500 per person.

KØB BILLET
Se begivenhed →
Beaujolais nouveau - vinens svar på J-dag
nov.
20.

Beaujolais nouveau - vinens svar på J-dag

Beaujolais nouveau aften

MENU

Salade chèvre chaud (Salat med gedeost)

***

Cassoulet med confiteret and, hvide bønner, fanø pølser, svinekæber og sauerkrout

***

Pæretærte med vaniljeis

3-retters menu og Beaujolais ad libitum
(Indtil der ikke er mere..)
700 per person

Beaujolais Nouveau er en rødvin lavet på Gamay-druen fra den franske Beaujolais-region. Den er kendt for at være en "vin de primeur", hvilket betyder, at den frigives til salg kort efter den er lavet, typisk kun få uger efter høsten, den frigives altid den tredje torsdag i november.

KØB BILLET
Se begivenhed →
Julefrokost på Badehotellet
nov.
29.
til 20. dec.

Julefrokost på Badehotellet

Julefrokost på Badehotellet

I år inviterer vi til julefrokost på Kellers Badehotel, her serveres julefrokosten som social dining i 5 serveringer.

En stemningsfuld aften, hvor I deler bordets glæder og får vores fortolkning af de klassiske julefavoritter – med et strejf af badehotellets køkken og kærlighed til råvarerne.

Her er plads til hygge, latter og gode snakke – lige som en julefrokost skal være.

Book bord til årets julefrokost og lad os skabe en mindeværdig aften sammen.

SE MENU
FROKOST
AFTEN
Se begivenhed →
Winemakers Dinner - Thomas Kahlenberg
dec.
4.

Winemakers Dinner - Thomas Kahlenberg

WINEMAKERS DINNER 02

Kom til Winemakers Dinner på Kellers Badehotel og mød Thomas Kahlenberg der til dagligt driver Kahlenberg og Christiansen vinimport firma.

Den tidligere landsholdsspiller fik øjnene op for vin, da han som 22-årig rejste fra Brøndby til Auxerre i Frankrig. Den interesse har banet vejen for vin-virksomheden. Hvor han og hans partner Maria sælger vine de kun selv vil drikke.

Thomas byder ind med 5 fantastiske italienske vine mens Kellers disker op med 5 bestøvlede favoritter.

MENU

Bruschetta al Tartufo (bruschetta med trøffel)

***

Carpaccio de calamaro (blæksprutte carpaccio)

***

Ravioli di zucca (græskar ravioli)

***

Osso buco alla milanse med gnocchi 

***

Tiramizu alla Kellers

 

5 RETTER & 5 GLAS VIN - 1200

KØB BILLET
Se begivenhed →
Julens boble brunch
dec.
14.

Julens boble brunch

Julens boble brunch

Julen er hjerternes og hyggens tid – og hvad er mere oplagt end at samle familie og venner til en festlig brunch ved havet?
På Kellers Badehotel byder vi indenfor til en overdådig juleinspireret brunch, hvor klassiske jule indslag møder vores badehotel-stemning.

Hele herligheden nydes med et glas sprudlende bobler – den bedste medicin mod julestress og lange ønskelister. Og skulle nerverne alligevel kræve mere, kan der heldigvis fyldes op i glasset.

Så kom i julestemning, mærk roen ved havet og forkæl jer selv med en brunch fyldt med hygge, nærvær og festlige bobler.

MENU

FADET

Lun havregrød med saltkaramel og æbler

Frisk frugt

Ymer med sprød rug

Fanø laks med julesalat

Slagter Christiansen pølse og skinker

Små gulerødder med top

Kandiserede kastanjer

Trøffelbagt brie

Henkogt bærkompot med kanel

Fanø honning

Smør med sydesalt

Sønderho æggekage med bacon og porre

FRA EGET BAGERI

Friskbagt morgenbrød

Vesterhavs rugbrød

Ølkage med julekrydderier

I GLASSET

Valgfri kaffe eller the ad libitum

Udvalg af hjemmelavede juicer og safter

Fanø vand m/u brus

Domaine Hurst, Cremant d’Alsace Brut Nature

320 per person

KØB BILLET
Se begivenhed →
Nytårsaften på Badehotellet
dec.
31.
til 1. jan.

Nytårsaften på Badehotellet

Velkommen til Nytår på
Kellers Badehotel

Tag afsked med det gamle år og byd 2026 velkommen i stemningsfulde omgivelser på Fanø.
I restaurant Stuen th. begynder aftenen kl. 18.30 med et glas sprudlende champagne og små indbydende hapsere.

Herefter følger en sublim 5-retters nytårsmiddag, skabt af vores køkken med kærlighed til sæsonens bedste råvarer og ledsaget af en nøje udvalgt vinmenu.
Aftenen afrundes med kaffe og petit fours – og når klokken slår midnat, fejrer vi Nytåret sammen på terrassen med champagne og hjemmebagt kransekage.

Nytårsophold med overnatning samt nytårsmiddag er udsolgt.
Send en mail på info@kellersbadehotel.dk for at komme på venteliste.

MENU

Snacks & Bobler

***

Pocheret østers fra Vadehavet med agurk, dild og caviar

***

Hummerbisque med Læsø jomfruhummer, fennikel og syrlig æble

***

Vesterhavs pighvar med persille, selleri og champagne-hollandaise

***

Oksemørbrad af dansk kødkvæg med vinterurter, trøffel pommes anna og sauce Bordelaise

***

Chokolade fondant med passionsfrugt sorbet og glimmer

***

Kaffe & petit fours

***

Hjemmebagt kransekagetoppe & Champange

7 RETTER & 7 GLAS - 2000

KØB BILLET
Se begivenhed →

Winemakers Dinner - Alsace & Loire med VINOVA
okt.
30.

Winemakers Dinner - Alsace & Loire med VINOVA

WINEMAKERS DINNER 01

Kom til vinsmagning på Kellers Badehotel og mød Kim Langeskov.

Udover at Kim er udannet tjener og sommelier på Falsled Kro, og efterfølgende været på mange restauranter herhjemme og i udlandet.
Til dagligt sidder Kim nu med salg til restauranter i hele Danmark for Vinova.

Kim tager os på en rundtur i spænde vine fra Alsace til Loiredalen mens Kellers står for maden.

MENU

Cru Clisson Muscadet 2019, JEREMIE HUCHET (LES BÊTES CURIEUSES)
Vadehavs østers au natural og i bloody marry 

***

Riesling Vieilles Vignes 2022 MG, DOMAINE HURST, TÜRCKHEIM
Tarte flambee med løg og tør saltet bacon fra slagter Christiansen

***

Vouvray Demi-Sec 2022, DOMAINE DU CLOS NAUDIN, VOUVRAY
Foie gras terrine med 3 slags peber, pærer chutney og brioche 

***

Vingt Lieux Dits, Bourgueil 2022, DOMAINE DU BEL AIR, BOURGEUIL
Coq au riesling braiseret kylling i flødesovs med svampe, karotter og kartofler fra Niels

***

Menetou-Salon Rouge 2022, DOMAINE PHILIPPE GILBERT, MENETOU-SALON
Franske AOP oste med figner og flager

***

Côteaux du Layon SGN 2010, DOMAINE PHILIPPE DELESVAUX, ANJOU
Michaud's Gateau Marcel med vaniljeis og appelsin

6 RETTER & 6 GLAS VIN - 1300

KØB BILLET
Se begivenhed →
Farsdag
jun.
5.

Farsdag

FARSDAG

Far, en der støtter, guider, opmuntrer og inspirerer dig. Fantastisk til at dræbe edderkopper og fortælle dadjokes - kom og fejr ham på Kellers Badehotel.

Tag din far under armen og få 15% rabat i restauranten samt på ophold denne dag.
Englefædre får selvfølgelig også 15%

Se begivenhed →
Terrassen åbner
maj
24.

Terrassen åbner

Rosé og rejer – sommerens smag på badehotellet

Del en lørdag med os, hvor smagen af sommer og en stemningsfuld atmosfære går hånd i hånd.
Hos Kellers Badehotel inviterer vi dig til en mindeværdig oplevelse.
 

 

Smag på sommeren.

Med pil-selv-rejer og skøn terrasse rosé fra La Croix Belle, der vil få dine smagsløg til at danse.

Lækker musik og sommerstemning 
Vi skruer op for de bløde toner og skaber en afslappet, men festlig atmosfære med Steffen Schulz. Steffen er sanger-sangskriver med rødder i det Sønderjyske, mere præcist- Løgumkloster. 

Steffen synger på dialekt og rigsdansk og hans sange er både melankolske, humoristiske, lige-ud-af-landevejen og eftertænksomme. 

Steffen bl.a. spillet på Jelling musikfestival, Kløften Festival, Hagge’s i Tønder og på Tønder Festival.

Reservation 
Det er muligt at reservere bord til kl. 12:00 eller 14:00 og så er bordet jeres i 2 timer. 
Vi har enkelte walk-in borde som ikke kræver reservation, så skulle vi være udsolgt kan man være heldig, men vi anbefaler at booke bord da vi har begrænset siddepladser. 


Smag på sommeren – Menu

  • Friskbagt kuvertbrød  

  • Økologisk smør 

  • Halvt kilo pil-selv-rejer  

  • Ramsløg mayonnaise  

  • Et glas rosé  

Har du lyst til endnu et glas eller en anden forfriskning? Vores bambus bar byder naturligvis på ekstra drikkevarer, som kan købes på dagen. 


280kr per person.

Køb billet
Se begivenhed →
Morsdag
maj
11.

Morsdag

MORS DAG

En mor er en der kan erstatte mange, men som ingen andre kan erstatte.
Fejr din mor på Kellers Badehotel.

Tag din mor under armen og få 15% rabat i restauranten samt på ophold denne dag.
Englemødre får selvfølgelig også 15%

Se begivenhed →
Earth Day
apr.
22.

Earth Day

Det er International “Earth Day” så vi nørder og slår lidt mere på tromme for bæredygtigte initiativer.

Vores top-3 liste til at fejre vores smukke jord på Kellers Badehotel

  1. Køb vores bi-frø pakke og plant blomster de Danske bier elsker.
    (19 arter er uddøde og 35 mere er i kritisk tilstand)

  2. Snup vores strandkurv og saml affald på jeres strandtur.

  3. Hvis du bor hos os, så spring den daglige rengøring over, og modtag vores Skånebrik i bytte som kan indløses til en drink i baren.

Se begivenhed →
En time til naturen
mar.
22.

En time til naturen

1 TIME TIL NATUREN

Vi dedikerer i fælleskab denne aften til naturen, ved i fællesskab at slukke lyset i restauranten, balsalen og pejsestuen mellem kl. 19 og 20.

Selvom dette kun er en lille dråbe i det store hav, er sådanne små handlinger med til at øge bevidstheden om vores daglige energiforbrug.

Har du/i lyst til at give endnu mere til naturen denne dag har vi følgende forslag

  • Snub vores strandkurv og sammel plastik på stranden

  • Køb vores bi-frø pakke og plant blomster de Danske bier elsker. (19 arter er uddøde og 35 mere er i kritisk tilstand)

  • Bestil vores vegetar og/eller bæredygigt fiske ret og belast derved naturen mindre end kød produktionen

  • Hvis du bor hos os, så spring den daglige rengøring over, og få vores Skånebrik som kan indløses til en drink i baren

Se begivenhed →
Velkommen indenfor
mar.
1.

Velkommen indenfor

Vi slår dørene op den 1. Marts 2025 og ser frem til at velkomme naboer, venner, levrandøre, gæster, og familie til bobler, og lækkerier fra køkkenet.

Vi håber at se mange af jer!

Se begivenhed →